Adrian Furnicã

Fujitsu a devenit brand romanesc

Pe invitatie era trecuta ora de incepere a evenimentului ca fiind 18…Durata ? Pina la 22 ! “Mama” mi-am zis, sa te ti ! Prezentari peste prezentari, socializare, informatie, tehnologie…Ma prezint nemteste la intrarea Palatului Cantacuzino la fara zece. Parchez. Cam intuneric prin curte. Nici o miscare, nici o lumina pe la geamuri. Obloanele sint bine inchise pesemne ca sa dea un aer misterios evenientului. Au reusit sa dea un aer de casa bintuita.
Intru. Doua copile nevinovate ma cauta pe o lista la intrare. Dupa ce nu ma gasesc imi cer totusi telefonul. Nu m-a sunat nici una. Pesemne pentru ca le-am oferit o carte de vizita. Telefonul e scris acolo , dar cu cifre mici. Imi fac curaj sa las pardesiul pe mina altei nevinovate care m-a asigurat ca il duce la garderoba nu inainte de a ma indruma spre expozitia de la etaj. Intrucit nu mai era nimeni prin preajma si deci fiind singurul fraier care a ajuns la timp, urc la etaj sa vad exponatele.
Holul maret, plin de stucaturi aurite si arabescuri in stil baroc adapostea trei mese pe care se plictiseau niste notebook-uri stinghere asezonate cu doi baieti care se chinuiau sa le faca sa porneasca. In rest, etajul era gol. Pina am coborit nici un notebook nu mergea.
Jos, pe un scaun se asezase o presoana rupta din context care privea tinta in tavan. Era cea de-a doua invitata, pesemne. Apare o doamna care imi spune ca dinsa e organizatoarea. Incintat. Pe la “si jumatate” atmosfera se mai insufleteste. Incepe sa se umple holul, interiorul plin de scaune raminind la alegerea doamnei initiale.
Dintre oamenii de la Fujitsu nu apare inca nimeni. Deh, se lasa asteptati. Altfel le cintaresti valoarea daca tinjesti dupa ei !! Ma intilnesc cu un vechi participant al vietii IT din Romania, mr John Cusa. Ne prindem la o vorba, depanam amintiri, aranjam pentru a 2341 oara sa jucam tennis impreuna desi stim ca nu o sa apucam.
E ora 18,45. Apare o cucoana care se prezinta ca fiind de la Fujitsu. Ma prezint si o asigur ca miine dimineata la prima ora o sa o sun pentru ca am un proiect urgent si imi trebuie o informatie. Cu o privire galesa dar ferma ma asigura la dimineata e la sala. Urmeaza apoi precizarea ca oricum nu prea e in tema ca e noua pe plantatie. Dezarmat, imi reiau discutia cu John. Ea pleaca sa faca alte cuceriri.
E ora 19. Jumatate din invitati, cei care au binevoit sa intirzie doar 40-50 de minute stau afara pe trepte si fumeza. Cealalta jumatate se inghesie printre coloane, indurind cu stoicism frecarea omnidirectionala de vecin. Cu cite un pahar in mina plin cu un lichid intens colorat ( chelnarul aflat in imposibilitate de miscare din cauza numarului mare de oameni pe metru patrat imi spune doct ca e curacao ), oamenii incearca sa discute cite ceva. Asezat strategic linga usa planuiesc deja o evadare pentru ca evident ori ora de incepere a fost prost aleasa, ori eu am ales gresit sa vin la ora exact mentionata in invitatie, ori asa e la evenimentele astea romanesti cind ei te cheama la deruta si ailalti vin cind vor.
E ora 19,10 si nu s-a intimplat nimic. Poate doar aglomeratia sa se fi marit. In continuare pe scaune nu sta decit doamna cu pricina, de la Fujitsu nu da nimeni semn ca ar vrea sa ne spuna ceva ( gindurile la sala de fitness de miine dimineata or fi mai apasatoare decit m-am asteptat ), fumatorii trag cu nesat din tigari tot pe afara. Imi iau inima in dinti si plec. Ramin neconsolat din cauza ca n-am aflat din gura lor ceea ce pot citi pe internet. Sint multumit doar ca cineva o sa aiba miine alt tonus. Ce sala mea !!!!????
La prima ora la birou primesc o invitatie la evenimentul DELL !! Hai ca a inceput sa-mi placa. De 20 de ani nu ma invat minte. Dar sa stiti ca ma duc si la astia.!!

      Comentarii (1):

Hai ca te-ai distrat nu gluma. Si ce imi place cel mai mult la tine, esti perseverent :)

Lasa un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu - nu se publica)

cod securitate Cod securitateAlte articole:

 1. Muzeul National de Arta al Romaniei
 2. Cel mai plingacios dintre antrenori
 3. Sondaj de opinie...
 4. Bote a filmat in Gradina Botanica
 5. Hai sa te prostesc si eu putin !
 6. Sa ne salveze cineva de Monica Tatoiu
 7. Cite soacre suporti ?
 8. Finantarea TVR
 9. Exista o multime de cucoane cu probleme
 10. Sint curios sa citesc si eu...
 11. Dan Tapalaga te urasc si pe tine !!
 12. Bendeac asta nu ma lasa in pace !!
 13. Mama prostilor e mereu gravida !
 14. Poveste homosexualului care a ales sa respire pe cur !!!
 15. Mihaela Radulescu....lasa-ne
 16. Ce se intimpla cu banii aia ?
 17. Emil Constantinescu recrut la Dinamo
 18. Adrian Nastase se gindeste la suspendarea lui Basescu
 19. Nu numai Inna l-a blestemat pe Trastariu
 20. Sa arda hotelurile !!

        Ultimele articole

        Ultimele comentarii