Adrian Furnicã

B 31 SPP

Aglomeratie. Cozi la semafoare. Infata mea in Pasajul Lujerului sint o mie de masini. Exact inaintea mea la volanul unui BMW cu numarul B 31 SPP o balena cu curul strivit intre scaunul pus perpendicular si volanul acoperit deja de titele imense fumeaza tacticos. Scutura fumul de geamul abia crapat facind eforturi imense de a indoi dorsala mare si scoate pe crapatura tigara fina pentru a o scutura. Continua tacticos asa pret de citeva minute bune timp in care am parcurs cu succes vreo sase metri. La un moment dat geamul mamiferului de gen feminin din fata se deschide cit se poate de larg si cu un gest imperial chistocul inca fumegind este aruncat cu bolta pe asfalt. Geamul se inchide trimunfal intimp ce masina balenei mai face citiva metri. O depasesc pe Turda si ma uit la ea. Isi scotea din pachet inca o tigara. E posibil ca pina la servici sa mai arunca pe asfalt inca vreo trei chistoace. Bucuresti, capitala tarii esti. Si multi nesimtiti ti-au sarit gardul.

      Comentarii (3):

de cate ori n-am regretat eu ca n-am un shot-gun la indemana in momente din astea... sau macar un tablagiu sa-l iau de guler si sa i-lindes pe geamul intredeschis, cu tot cu carnetul de amenzi in valoare echivalenta cu a jeep-ului. odata chiar i-am \"inapoiat\" chistocul unui dobitoc. a facut o fata de zile mari cand s-a trezic cu mucul arzand in poala. poate daca mi-ar urma si altii modelul ar fi mai putini din astia. intregi/valizi.

Ai dreptate. Pe viitor voi avea grija.

"serviciu" este corect, in nici un caz "servici" numai bine! daca tot ai depasit-o de ce nu ai si corectat-o? ar fi un inceput...

Lasa un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu - nu se publica)

cod securitate Cod securitateAlte articole:

 1. Bizonul corporatist
 2. Vanghelie e cel mai tare
 3. Imi cer scuze. Pe omul in cauza il cheama Cozmin si e un....
 4. Relansarea economica e sigura asa
 5. Baba Dochia e la televizor
 6. Inca un matinal de poveste
 7. Declaratie in exclusivitate pentru site-ul meu
 8. Discriminarea lui Marian Vanghelie
 9. Memorabilul Bendeac
 10. Pat Metheny si seara de luni
 11. Oprescu si hypermarket-urile
 12. Bogdan Hossu si sclavagismul modern
 13. Se imparte natiunea in doua ?
 14. De ce Bianca Dragusanu??
 15. Hotel FM vor cistiga Eurovision
 16. Mama, sint celebru...mi-am zis
 17. O poveste POLITISTA, plina de mister !!!
 18. De ce ar trebui sa demisioneze Lucescu jr !
 19. Avertizare extrem de serioasa!!
 20. Nu mai am chef de francezi cu gura mare

        Ultimele articole

        Ultimele comentarii