Adrian Furnicã

Despre claponii fricosi cu trompeta

Scriu pe blog pentru ca asa imi place. In mare parte, scriu pentru mine, ca o refulare. Comunic, strig, injur, ma rog, protestez, polemizez, ma cert, ma enervez de unul singur. In final rezultanta e un text care imbraca in cuvinte o stare. Oamenii pot citi sau pot refuza mesajul meu care desi este nascut din frustrari personale se vrea un strigat care poate sa nu fie in pustiu. In final, scrisul in public este o aventura si un act de curaj. Inseamna expunere si marturisire dar si dorinta de a naste o dezbatere…Si dupa cum se poate vedea, nu ma ascund dupa pseudonime, porecle, nickname-uri, ba chiar imi dau si o adresa de mail.
Si acum intervine partea cea mai suparatoare. Bine mai baieti si fete, daca va sint atit de nesuferit, daca sint atit de enervant si va asigur ca voi continua sa fiu, daca va doriti sa ma injurati atit de mult, de ce nu aveti curajul sa o faceti dindu-va numele, de ce nu va identificati ca persoane si alegeti sa ramineti niste nimeni ? Cum sa ma injure o porecla ? O insiruire de litere ? Pai pe linga frustrarile mele, cele mai multe venite din viata reala si din societate, ale voastre sint niste monumente de frustrare psihanalitica cu mari legaturi in viata sexuala care se dovedeste nefericita, inconstanta si lipsita de satisfactii. Se pare ca nici macar incerarea de autosatisfacere nu mai da roade daca va varsati necazul pe mine sub anonimat.
Daca va uitati pe mesaje, veti vedea ca un pustiulica, sub pseudonimul de Graur si Felix imi spune ca e gata sa ma…”f…in gura” si se umfla in pene ca un clapon ca le stie el pe toate…Pai mai pustiulica, cine esti tu care ascuns dupa buda din fundul curtii strigi ca esti tare si gata de lupta, cind tu de fapt esti o porecla ? Pai daca te simti bazat, vino sa incheiem actul cu pricina, bineiteles asumindu-ti si riscul de rigoare.Altfel, ramii doar un clapon cu trompeta…Cu siguranta ca ai fugit la DEX sa vezi ce e ala clapon…
Mai e unul, Gigi Contra, tot un ascuns dupa tufis, care are pareri docte despre una si alta. I-as fi raspuns pe larg, cu argumente, as fi facut o dezbatere de idei si chiar as fi fost de accord ca am gresit daca as fi avut cu cine sa o fac…Dar cu fricosii nu polemizez. Nici cu poreclele. Eu vorbesc cu oamenii. Si citeodata cind astia sint incredibil de nesimtiti vorbesc cu animalele. Sau cu statuile. Fiarele si pietrele nu pot fi nesimtite, bipezii insa da, fiind o caracteristica predominanata din pacate la unii dintre ei.
Si tot asa. Multe dintre comentariile in care diferiti papagali ma injura, le-am sters. Pe astea doua le-am lasat asa de prasila. Si in speranta ca respectivii bipezi vor citi si postarea asta si isi vor lua inima in dinti sa se identifice. Sau sa ramina niste jigodii urlatoare care tipa si fug.
Asumati-va fratilor identitatea, gindurile, sudalmile, jignirile, ideile si luati cuvintul in piept. Altfel nu ramineti decit niste anonimi neilustrii…Niste nimeni…doar o insiruire de idei fara continut…

Nici un comentariu pentru acest articol

Lasa un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu - nu se publica)

cod securitate Cod securitateAlte articole:

 1. Cum ar fi?
 2. Jacobs recidiveaza cu reclamele idioate
 3. Sex shop de partid
 4. Rizi de mori Raiffeisen Bank, mori !!
 5. Cacatul artistului e mai ieftin in Black Friday !!!
 6. Se imparte natiunea in doua ?
 7. Nimeni nu are rest in magazine ?
 8. Articol imbecil in Romania Libera...
 9. Cit de important esti ?
 10. Nu stim sa protestam
 11. Miine e ziua mea de nastere !
 12. Inca un pasaj inutil...
 13. De ce ar trebui sa demisioneze Lucescu jr !
 14. Arheologia saboteaza Romania
 15. Zoe Petre, mare politician...
 16. Toata lumea minte
 17. Cum isi bate joc HP de parteneri
 18. Oprescu si hypermarket-urile
 19. Dragostea si Revolutia
 20. Bodnariu....Cazul Bodnariu ?

        Ultimele articole

        Ultimele comentarii