Adrian Furnicã

HP Romania sau cum sa-ti tragi un glont in picior

HP Romania sau cum sa-ti tragic un glont in picior..
(reportaj de la fata locului)

Incepe preentarea. Bineinteles ca startul a fost prost avind in vedere alegerea nefericta a subiectului. Modelele de parteneriat cu HP. Rumoare in sala. Un nebun, adica eu, ridica din nou problema desemnarii de partenri pe criterii arbitrare, avind la baza motivatii false, inventate. Raspunsul venit de la vorbitoare e ambigu si nelamuritor. Ba mai mult se incearca subminarea credibilitatii mele prin propozitii neterminate si aluzii la anumite concepte morale, etice. Nu tine. Am cerut lamuriri publice ca sa nu mai fie neclaritati. Am fost refuzat. Doamna se avinta si mai tare in explicatii si acuze care nu fac altceva decit sa o afunde si mai tare in miasma rau mirositoare a ambigiutatii si discretionarului. Rumoarea din sala creste. Incep sa se auda si alte voci critice la adresa companiei: “nu raspundeti la mailuri”, “nu raspundeti la telefoane”, “nu respectati programele de parteneriat”, “sinteti delasatori”…etc. Doamna incepe sa se piarda. Atacul e prea concret. In plus lumea a inceput sa rida, ea nu stie sa gestioneze situatia. Vine din sala si torpila in stare sa scufunde si crucisatorul Tirpitz darmite o biata conferentiara de la HP…

(redau din memorie)

- Cum se poate stimata doamna ca dupa ce lucrez cu un partener 500 de statii HP, il conving si ma lupt cu el nu stiu cite luni, ma fortati sa va spun cine este si a doua zi il suna cineva de la corporatie si ii spune aluia sa nu mai ia de la mine ca sint firma mica si sa cumpere de la altcineva, indicat de HP ????
- Da, zice mindra reprezentanta de multinationala, se mai intimpla…moment in care sala a izbucnit in vociferari

(Concluzia fiind deci ca se incearca scoaterea din conturi a anumitor firme in favoarea altora, se dirijeaza vinzarile si se dezavantajeaza partenerii in functie de alte interese decit cele comerciale. Si ca sa nu spuna nimeni nimic ni se flutura pe la nas programe de parteneriat la care sa tindem si care sa se atribuie discretionar si fara explicatii)

Prezentarea nu a mai putut continua. A ramas doar o aluzie la moralitate plutind in aer intrucit reprezentanta firmei, campion al eticii in afaceri, a plecat fara sa incheie.
Impresie generala deplorabila, gust amar, senzatia de glont in picior fiind singura in stare sa razbune sentimentele de nemultumire nascute din asa o mare gafa.


Pentru conformitate, intimplare a avut loc simbata 29 septembrie 2012 in statiunea Nisipurile de Aur


      Comentarii (6):

Hmmm, chiar merita un buton de Like si unul de Share :)

Parerea mea, de utilizator de HP (cu forta, adica mi s-a bagat pe gat un laptop HP de catre firma la care lucrez), este ca brandul lor este foarte umflat cu pompa, fara a avea sustinere fizica. Au produse slabe si scumpe, practic platesti doar numele de HP, nume care insemna ceva pe vremuri, insa acum, pentru mine cel putin, inseamna doar \"nu cumpara asa ceva, ca dai multi bani aiurea, pe ceva foarte slab\".

Don\'soara era blonda iar numele incepe cu C?

Pana la urma cineva trebuia sa spuna toate astea. Bravo fury.

Torpila a avut dreptate, mare dreptate.

Nu ai avut buton sa iti dau Like!

Lasa un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu - nu se publica)

cod securitate Cod securitateAlte articole:

 1. Mihaela Radulescu a enervat niste mafioti
 2. Stirile de rahat sint perene
 3. Impotenta ca stare nationala
 4. B 31 SPP
 5. O poveste POLITISTA, plina de mister !!!
 6. Fujitsu a devenit brand romanesc
 7. Aveam o parere buna despre Lucian Avramescu
 8. Senzational si in direct, tulburator !
 9. Ciuma generala si pelagra de sector !!!
 10. 164 de mistreti
 11. Rusine poporului care te asculta
 12. Bogdan Hossu si sclavagismul modern
 13. Mama prostilor e mereu gravida !
 14. Codul roz dauneaza portofelului
 15. Marius Ghenea scriitorul...
 16. O mare de timpiti ne inunda !
 17. Chiar s-a terminat ?
 18. Cacatul artistului e mai ieftin in Black Friday !!!
 19. Sondaj de opinie...
 20. Miine e ziua mea de nastere !

        Ultimele articole

        Ultimele comentarii