Adrian Furnicã

Sa moara bancherii de oftica

Stiu ca nu e frumos sa doresti raul cuiva. Nu e crestineste. Dar cind ma gindesc la bancheri si la banci ma apuca asa un tremurat si deodata partea aia din mine devine musulmana. Sau evreiasca. Si in loc sa ma gindesc sa intorc si obrazul celalalt imi asum legea Talionului si vreau ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. Si uite asa vreau sa vad cum bancile din Romania care au cistigat enorm dupa urma amaritilor care si-au dorit o viata mai buna incep sa aiba pierderi cit mai mari. Si daca imi doresc mai abitir ceva este ca astea sa piarda si mai mult daca se poate din imobiliare. Adica de pe urma alora care n-au facut nimic ci doar asteptind trendul de crestere au cumparat si au vindut cladiri si apartamente doar pentru ca au avut initial niste bani. Nu tu productie, nu angajati, nimic. Doar munca la negru, lucrari de mintuiala, speculatii. Acum citesc ca in Bucuresti e mare gradul de neocupare al birourilor si ca spera lumea sa scada. Dar de ce sa scada? Lasa sa cresca, sa doara, sa piarda. Iar eu sa ma simt bine. Sa-i vad dupa aia fata lui Bogdan Balthazar plingind de mila saracuteleor de institutii. Mai ales ca au fost primii din tara care au taiat finantarile pentru firme, pentru productie, pentru angajatori. Se mai spune ca 80% si birourile care se vor livra anul acesta sint goale. La mai mare. Puneti mina si mai construiti. Distrugeti parcuri pentru cladiri. Taiati coapcii, asfaltati si dati falimet. Daca vrea cineva sa ia un credit pentru un utilaj , pentru o masina de productie, pentru o afacere in agricultura, nimic. Stam pe bani ca e riscanta. Dar pentru mall-uri, cladiri de birouri alte apartamente cu 300% profit sa dam . Dragelor de banci, va urez sa va rupeti gitul , sa muriti in chinuri si sa ajungeti sa vindeti la fier vechi cladirile astea inutile si aprtamentele neocupate. Sau sa faceti din ele azile de batrini si gradinite de copii. Sa creasca si rolul vostru social nu numai acela de imbuibati. Iar bancherii astia burtosi si importanti sa moara de oftica.

      Comentarii (2):

Daca tot tii partea bancilor, Taica Noe, nu ar fi corect sa aduci si argumente, asa cum ar face un om inteligent si nu un oportunist plin de venin care se oftica ca nu mai poate face profituri uriase pe spinarea amaratilor si naivilor?! La munca, \"stimate\" domn. lasa datul din gura ca nu-i pentru tine! Sa moara in chinuri si bancile si bancherii (camatari legiferati). Slava Domnului ca nu am luat credit NICIODATA si nici nu am de gand, pentru ca nu vreau sa imbogatesc niste paraziti care nu produc nimic.

Partial documentat, partial neautorizat! Se vede ca esti implicat in asa ceva, casa in gaj? Nu e de ras, insa banca iti da cand ceri, apoi iti cere, plus comision, ca nu e ruda cu tine! Ai semnat, ti-ai asumat! Cat despre faliment, o banca pica mai greu decat o afacere, iar mai repede un SRL sau, dupa caz, SA! Sa nu uit, te citim, insa e ideal sa tastezi in romana, corect gramatical si ortografic! Pun pariu ca nu se supara nimeni!

Lasa un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu - nu se publica)

cod securitate Cod securitateAlte articole:

 1. Chiar s-a terminat ?
 2. Onanisti din toate colturile internetului, uniti-va !!
 3. Oprescu si hypermarket-urile
 4. Hotel FM vor cistiga Eurovision
 5. Miine e ziua mea de nastere !
 6. Avertizare extrem de serioasa!!
 7. Stirile de rahat sint perene
 8. Scrisoare catre domnu' Soros
 9. Vreau prostitutie
 10. Cite soacre suporti ?
 11. Mihaela Radulescu si oportunitatea de a tacea !
 12. Calugarul Ponta de la schitul PSD
 13. Uritul si analfabeta....
 14. Oprescu ma uraste in continuare
 15. Cretinii recidiveaza
 16. Ioan Grosan si colaborarea cu securitatea
 17. Vanghelie e cel mai tare
 18. Botezatu are carte ?
 19. Manifest impotriva prostirii !!!
 20. Sa moara fumatul sa traiasca fumatorii

        Ultimele articole

        Ultimele comentarii