Adrian Furnicã

Oprescu la Balaceanca !!. Internat, nu in vizita de lucru.

Oprescu la Balaceanca !! Internat, nu in vizita de lucru !!

Se trezesc niste politicieni timpiti sa spuna ca presedintele, oricare ar fi el , nu mai este presedintele meu doar pentru ca nu pot sa-l sufere. Ca nu ma reprezinta , ca nu-l recunosc, ca nu stiu cine e. Stimati imbecili, vreti, nu vreti atita timp cit este acolo , e si presedintele vostru. Pe vremea nemernicului de Iliescu, cind nici mie nu-mi convenea, ala era si presedintele meu. Un comunist care a facut legea cu minerii nu putea fi pe placul meu, dar am inghitit in sec si am mers mai departe. La fel si cu primarul. Nu l-am votat si nu l-as vota nici daca mi-ar pupa mina, ceea ce e cu siguranta imposibil. Nu ma intereseaza ca e impertinent, obraznic, increzut, mistocar de nivel mediocru sau doctor. Treaba lui cum se prezinta, cum se vinde ca imagine, cum vrea sa fie perceput ca om. Nu-mi place si gata. Dar nu pot spune ca nu e si primarul meu. Ca nu-l recunosc, ca nu ma reprezinta. E acolo si indur pina la viitoarele alegeri cind s-or mai trezi si bucurestenii din letargie. Si cind imi vine sa-l injur nu stau pe ginduri si-l injur !!
Pai bine mai primarule al meu, cum vine treaba asta cu datul de bani pentru echipa de habdbal Oltchim ?? De ce ?? O tara care nu-si permite sa tina la acest nivel o echipa de handbal renunta la echipa nu la cetateni.
Si nu pune in circa unora care au un venit mai mare o gigacalorie mai scumpa iar cu banii ramasi sponsorizeaza sportul. Nu e o rusine sa nu avem sportive in elita mondiala daca nu ne permitem asta. Mai important ar fi sa facem terenuri de sport pentru copii, pentru alti cetateni care vor sa faca miscare si sa ne uitam la altii cum cistiga trofee. Nu e o rusine sa fi sarac. Stimate primar, aveti bani putini la bugetul primariei din cauza altor nenorociti care au devalizat tara asta si au saracit poporul nu din cauza cetatenilor. Alti politicieni ca si tine si-au umflat buzunarele furind tara nu oamenii care nu-si pot palti intretineea. Si atunci de ce sa ceri bani mai multi de la unii care pe munca lor cistiga mai mult? Doar pentru ca ei au avut mai mult noroc in viata si ghinion ca au un primar ca tine ? Pune mina si nu mai da bani la biserici si la Catedrala Prostirii Neamului, urita, odioasa si profound inutila !! In 2011 guvernul a dat 10 milioane de ( 2,2 milioane euro ), primaria sectorului 3 a dat 5 milioane de lei ( 1,1 milioane euro ) iar primaria ta a dat din banii mei 2,5 milioane de euro pentru odiosenia aia !! In plus, tot tu, primarul meu pe care nu pot sa-l sufar, ai dat pentru 47 de biserici si parohii inca 4 milioane de euro. Stimate primar, pina la urma sa sti ca oamenii se ingroapa si fara popa. Adica popa ramine afara, bea si maninca pe banii urmasilor raposatului. Si se si ingrasa ca porcul.
Ce trebuie sa retii tu, primarul meu nesuferit din toate astea e ca oamenii se pot ruga la Dumnezeu si acasa pentru ca Dumenzeu e bun si intelege ca mirenii Il iubesc si cred in El si ca popii ar putea sa stringa cureaua peste burdihane lasindu-se mai putin prada pacatului trufiei. In plus, copii nu se pot lasa de scoala chiar daca ploua in clase si bolnavii trebuie sa mearga la spital chiar daca colcaie gindacii prin saloane.
Cu toate milioanele alea cheltuite pe echipe de handball, pe biserici si catedrale si pe alte proiecte din astea fantasmagorice se puteau renova toate scolile si liceele ca sa nu ni se mai ceara fondul clasei pentru perdele si alte din astea. Nu-i bai, ca-l dam cu placere pentru copii nostri dar parca as fi vrut sa dai si banii aia de la parohii . Si sa nu dai la handbaliste ca nu ma incalzeste cu nimic. Ele ori se apuca de munca ori pleaca sa joace afara daca au valoare.
Si pe final trebuie sa-ti mai spun daca cumva ai utiat ca fondul ala de la primarie pe care vrei sa-l imparti cu atita larghete de mina pe prostii este strins cu greu de la aia care fac fac frigul iarna in case, care platesc impozite ca sa le fure prietenii tai din guverne, care dau bani negri pe sub mina la grasnii de popi pe care ii mai miluiesti si tu in plus pentru inmormintare, botez sau cununii.

P.S.
Stiu ca daca te referi la mine, pozitionat fiind in marea masa a votantilor muti, mori de grija mea si ma pui generic intre “dragii mei bucuresteni”, “iubitii mei” si asa mai departe.
Daca deschid gura si te critic sint doar “un nimeni care injura ca sa-si faca publicitate pe seama mea”.

Si atunci iti spun “dragul meu primar” : Nu sint drag cu tine, nu te iubesc exact asa cum nu ma iubesti nici tu, nu te-am vrut primar asa cum nici tu nu ma vrei pe mine votant, nu vreau publicitate ca mi se pare sub demnitatea mea sa fiu cunoscut doar pentru ca te critic pe tine…
Si atunci ce vreau ??
Mi-as dori sa nu mai fi primar !! Nu pentru ca altii sint mai breji decit tine ci pentru ca tu esti acum in fruntea urbei. Cind o sa pleci nu o sa mai am nimic de impartit cu tine ci doar te trec pe lista celor care au pus umarul la distrugerea acestiu popor. Ca fara doar si poate, acolo iti este locul. In plus pentru autostrada aia suspendata de peste UN MILIARD DE EURO sincer te-as interna la Balaceanca. Si cu banii ramasi as termina centura Bucurestiului si as renova scolile si tot ar mai ramine. Camasa de forta ti-as cumpara-o din banii mei !!

Nici un comentariu pentru acest articol

Lasa un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu - nu se publica)

cod securitate Cod securitateAlte articole:

 1. Doamnelor si domnilor profesori, respect !
 2. Fotbalul se joacă în altă parte
 3. Eu cind iubesc, iubesc
 4. La dracu cu Pasarea Phoenix
 5. Divide et impera
 6. Cum să devii chior in ţara orbilor
 7. Sa ne sacrificam copii
 8. Guvernarea nu e concurs de frumuseţe
 9. Aripa Isterica din PNL trebuie sa-si schimbe discursul
 10. Cu mine cum ramine ?
 11. Concluzia dupa inca un drum la Craiova...
 12. Primarul chel si tichia suspendata
 13. O campanie cu miros de hazna
 14. Gemenii Toxici vor să guverneze!
 15. Nero de Bucuresti
 16. Să jure şefii de sindicate din vămi!
 17. De ce imi urasc conducatorii ?
 18. Să fie nesimţirea o soluţie?
 19. Visind la parastase
 20. Am hotarit sa ma retrag

        Ultimele articole

        Ultimele comentarii