Adrian Furnicã

Ponta Discriminatorul

Uite-l şi pe domnul Ponta cum se repede din înaltul funcţiei sale de preşedinte de partid să dea cu secreţiile nazale în fasole într-o declaraţie de săptămâna trecută. Citez: "Cu tot felul de miniştri din ăştia făcuţi la seral nu poţi scoate România din criză". Hopa! Păi ce să înţeleg eu din declaraţia prezidenţiabilului PSD ? Că oamenii care au făcut studiile la seral sunt incompetenţi ? Că cei care au făcut eforturi susţinute ca să-şi desăvârşească pregătirea urmând cursurile unui liceu sau facultăţi după ce munceau 8 ore în producţie sunt nişte licenţiati de mâna a doua? Aşstept cu nerăbdare ca toţi membrii alianţei USL care au făcut liceul şi facultatea la seral să dea o declaraţie în scris prin care să sublinieze ca fiind absolvenţi ai acestei forme de învăţământ sunt conştienţi că nu pot scoate ţara din criză şi că nu vor ocupa de acum încolo nici o funcţie de conducere pentru că Victor Ponta îi consideră nepregatiţi pentru actul guvernării. Habar n-am cum şi-a făcut domnul Ponta studiile. Pesemne că la Drept nu a existat şi forma de învăţământ seral. La Politehnică a fost. Şi la Construcţii. Cred ca şi la ASE. Eu am făcut şase ani la Facultatea de Electrotehnică la seral şi sunt deci incompetent ca aşa considera PSD-ul ? Mâine mă duc la doamna Andronescu, rectorul Universităţii Politehnice să-mi schimbe diploma de inginer cu una cu bară sau pe care să specifice "Inginer categoria a 2-a" sau "Incompetent pentru actul guvernării" sau pur şi simplu "Prostul de la seral". Variantele cred că ar fi :

1) Domnul Ponta revine asupra declaraţiei şi spune că a fost luat de apă în timpul discursului sau si a dat cu bâta în baltă jignind sute de mii de specialişti din România făcându-i incompetenţi. Şi mai spune că nu forma de învăţământ dă calitatea unui ministru, ci competenţa lui.
2) Îşi susţine declaraţiile la adresa învăţământului seral şi îşi ia angajamentul ca nici un memebru al alianţei din care face parte care a absolvit orice formă de învăţământ seral nu va ajunge într-o funcţie de conducere.
Până când domnul Ponta nu va clarifica poziţia dânsului despre sus amintita formă de învăţământ eu mă consider discriminat, întrucât pe diploma mea nu există nicio diferenţiere faţă de a prietenilor mei care au terminat la zi. Subliniez aici că eu am făcut cursurile cu aceiaşi profesori ca şi colegii de la zi, cu aceeaşi programă şi am dat aceleaşi examene. Şi îl voi numi de acum înainte, până la clarificarea situaţiei, Ponta Discriminatorul.

P.S.

L-am întâlnit pe domnul Ponta la lansare cărţii colegului dânsului de partid, Vasile Dâncu, " Patrie de unică folosinţă" şi mi-a făcut o impresie deosebită. Atât prin ţinută cât şi prin discurs. Acum sunt un pic dezamăgit. Din punctul meu de vedere, a făcut o gafă. Se mai întâmplă. Pe viitor ar fi bine să fie mai atent.

      Comentarii (4):

Furnica, poate nu esti incompetent dar cu siguranta esti doar un alt inginer ratat ( la seral se duceau papagalii fiindca se intra cu medie mica ) care se crede ziarist dar e doar un agramat Cat despre faptul ca la origine \\\"seralul\\\" e o inventie bolsevica, nu cred ca ai habar, dar ce pretentii am eu la tine... PS De ce-ti zic \\\"agramat \\\" ? \\\" Că cei care au făcut eforturi...\\\" Fiindca mananci cu cacofonii inginerule. PS1 Pe tine chiar nu te citeste nimeni ? Bine, iti dai seama ca modul de exprimare iti lipeste eticheta de resentimentar... deci... slabe sanse sa fii luat in seama ? Apropo, cacofonia aia nu exista. Dar o putem inventa, daca trebuie :)

va dau dreptate mai ales ca d-nul ponta o da cu batu-n balta cam des ,deci ma indoiesc ca-i vorba de gafa, mai degraba este vorba de sfidare(cine sunt eu vezi doamne)fata de voi muritorii de rand.am avut colegi care au terminat la seral cre aveau clase peste multi care au terminat la zi (ani 60-70) ca cei deacuma nu se prea deosebesc care au terminat la seral si care la zi(mai ales dela facultatile particulare)sunt la fel de \"bine\" pregatiti ,cu larga contributie a psd-ului ,care a avut grije sa formeze un sistem de invatamant f.performant?! si la-ndemana oricui...are bani

ERATA;in loc de,,corectca destui,, a se citi ,MAI CINSTIT,

Furnica, poate nu esti incompetent dar cu siguranta esti doar un alt inginer ratat ( la seral se duceau papagalii fiindca se intra cu medie mica ) care se crede ziarist dar e doar un agramat Cat despre faptul ca la origine \"seralul\" e o inventie bolsevica, nu cred ca ai habar, dar ce pretentii am eu la tine... PS De ce-ti zic \"agramat \" ? \" Că cei care au făcut eforturi...\" Fiindca mananci cu cacofonii inginerule. PS1 Pe tine chiar nu te citeste nimeni ?

Lasa un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu - nu se publica)

cod securitate Cod securitateAlte articole:

 1. Ceausescu pfuu, pfuu, pfuu !!!
 2. Sulina, un colţ de paradis
 3. Nu aveti un foc ?
 4. De ce l-am votat pe Varujan Pambuccian
 5. Un ceaun la fiert numit Romania
 6. Aripa Isterica din PNL trebuie sa-si schimbe discursul
 7. Fomista care maninca pe ascuns !!
 8. Ghinion ca a nins
 9. De ce voi merge sa votez ?
 10. De ce nu-mi trebuie 8 martie !
 11. The Wall...sa darimam odata Zidul asta !!!
 12. Nero de Bucuresti
 13. Tinutul Secuiesc e in Romania
 14. Nu sint stapin de sclavi
 15. Cu capul in pamint
 16. S-o împăiaţi pe Brigitte Bardot
 17. De ce ne urăşti Sorin Oprescu?
 18. Cum ne salveaza de sub darimaturi Oprescu
 19. Rãzbunarea lui Adrian Pãunescu
 20. Ia mai da-i Dracului pe toti !!

        Ultimele articole

        Ultimele comentarii