Adrian Furnicã

Rusine poporului care te asculta

Sint suparat. Furios. Dezgustat. Nu-mi vine sa cred cit tupeu si cita mirlanie zace in fostul presedinte communist Ion Iliescu. Un nemernic care a aruncat Romania pe toboganul istoriei in groapa ultimei sperante de democratie, care a pastorit cel mai negru timp al tarii asteia de dupa revolutie si care s-a lafait in scursura dulce a nomenclaturismului de partid. Stiu foarte bine ca Traian Basescu are bube in cap, ca a facut o ziarista tiganca imputita, ca hahaie la televizor, ca are probleme cu casa din Mihaileanu, ca l-a facut tradator pe regale Mihai, ca s-a luat de doctoral Arafat, ca a trimis-o pe Eba la Bruxelles, ca are probleme cu dosarul “Flota” si asa mai departe. Dar sa-l aud pe ticalosul de Iliescu vorbind despre ce ar fi trebuit sa faca actualul presedinte mi se pare strigator la cer. Si aici trebuie sa citez: “Adică lumea spune clar despre ce este vorba, solicită clar demisia, iar singurul lui răspuns e să îşi dea demisia. Să facă el primul pas să demită guvernul şi apoi să-şi dea demisia. Asta cere lumea, demisia preşedintelui, demisia guvernului, alegeri anticipate parlamentare şi prezidenţiale. El se face că nu aude!”
Pai bine mai animalule “care esti”, cind eu ti-am cerut demisia timp de 43 de zile la Universitate impreuna cu alte citeva zeci de mii de oameni tu ce-ai facut ? Ti-ai dat demisia ? Noooo !! Ticalosia ta imensa a chemat minerii carora le-ai multumit plenar la Romexpo ! Ai candidat de trei ori incalcind constitutia, ai injurat jurnalistii, ai patronat un sistem care a nascut vasnici miliardari fosti comunisti de nadejde ca de exemplu George Copos, Irinel Columbeanu (prin taica-su ca el e impotent), Viorel Catarama, care a lasat ca niste nemernici ca Vadim si Paunescu sa renasca din excrementele lor facute de frica judecatii poporului, l-ai dat jos pe Petre Roman tot cu minerii cind a propus convertibilitatea imediata a leului si privatizare rapida si cite si mai cite. Inteleg sa vrea sa-l faca pe Basescu cineva autist, cineva care are un trecut nepatat dar nu un nemernic ca tine care ar trebui sa aiba pe constiinta mortii revolutiei, militarii de la Otopeni, tinerii de la Cimitirul Eroilor si ofiterii morti in fata Ministerului Apararii Nationale…. Si inca n-am spus nimic despre studentii care au fost dati afara din facultati in anii 50 de tine, asa cum a fost data afara mama mea pentru ca bunicul a avut doua case nationalizate, n-am spus nimic de ororile comunismului pe care n-ai avut curajul sa-l renegi asa ca Basescu. Daca ar fi cineva care sa-l injure pe actualul presedinte atunci nu tu ar trebui sa fi ala. Tu ar trebui sa fi alaturi de Atanasie Stanculescu la Jilava nu in viata publica pe care sa o otravesti cu limba ta de lemn. Rusine poporului care te lasa sa vorbesti in public, rusine celor care te asculta !!

      Comentarii (1):

Felicitari domnule Adrian Furnica !;impartasesc opiniile dvs. si ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care vad lucrurile real,neafectati de populismul adaptat celor multi si\" saraci cu duhul\",care nu mai stiu ce si cine a facut ceva bun sau rau pentru tara aceasta.Cat timp oameni ca dvs. vor mai deschide ochii maselor , mai sunt sperante si pentru Romania .

Lasa un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu - nu se publica)

cod securitate Cod securitateAlte articole:

 1. Articol imbecil in Romania Libera...
 2. Platon nu stie sa munceasca bai prostilor !
 3. Inca un pasaj inutil...
 4. Oprescu si hypermarket-urile
 5. Cine nu-i cu mine nu e impotriva mea
 6. Grava problema a opozitiei
 7. Bodnariu....Cazul Bodnariu ?
 8. Bote a filmat in Gradina Botanica
 9. Zoe Petre, mare politician...
 10. Sfinta tinerete legionara
 11. Sorin Oprescu minte sau se inseala?
 12. Tichia de margaritar redivivus
 13. Exista o multime de cucoane cu probleme
 14. Bogdan Hossu si sclavagismul modern
 15. Sa moara fumatul sa traiasca fumatorii
 16. Laurette rimeaza cu trompete !
 17. Mihaela Radulescu....lasa-ne
 18. Declaratie in exclusivitate pentru site-ul meu
 19. Cum mi-a devenit Osama Bin Laden simpatic
 20. Cretinii recidiveaza

        Ultimele articole

        Ultimele comentarii