Adrian Furnicã

Cit de greu e sa o ai mica ?

Am incercat sa inteleg gestul lui Cludiu Bleont si de aceea m-am uitat de multe ori la fimuletul in care isi da jos pantalonii in fata ziaristilor, apoi i-am citit interviul. Este gestul unui individ care clar se duce asimptotic catre un zero absolut al imagini si al carierei, un gest al unui debusolat care in cautarea picaturii de geniu care sa-l puna pe un piedestal tinjit cu ardoare face orice. Atunci cind nu mai ai argumente suplinesti lipsa de imaginatie prin atitudine, prin grobianism, prin coborirea stachetei. Si de ceva vreme Bleont nu numai ca impinge stacheta in jos dar se mai si suie cu picioarele pe ea. A fost un actor mare care are toate sansele sa devina un "Madalina Manole" masculin. Nu mai are forta, nu mai are subsstanta, nu mai are inspiratie. O forma goala, un corp care apasat de constiinta ca are sula mica isi tiraste in noroi si ultimul dram de talent. Sau mai bine zis, il ascunde. Nu mai este nici o diferenta intre Bleont si Andreea Tonciu, Senzuala, Pestritu si Virciu. Orice incercare de separare a lor ar fi in cacest monent inutila. Pesemne ca fostul actor a incercat o miscare de imagine, un manifest, o revolta. Ar fi avut succes daca se ducea asa la Universitate. Dar nu. Nici macar curajul asta nu l-a avut. A preferat sa se dezbrace inutil dar constient in fata unor oameni veniti acolo pentru altceva. Pe mine insa nu m-a socat gestul lui. M-a dezgustat. Si faptul ca a mai dat si un interviu ca sa-si explice gestul a fost si mai ingrozitor. Am inteles astfel ca nu si-a aratat sexul intr-o clipa de extaz sau nebunie impins de o lupta launtrica . Justificind ca este gestul unui om de 52 de ani ajuns la anumita stare de spirit, ratatul asta incearca sa ma faca sa cred ca orice om care ajunge la aceasta virsta e indreptatit sa-si dea jos pantalonii iar daca este si actor cu atit mai mult, e de-a dreptul obligat sa o faca. Iar finalul declaratiei sale este inca odata halucinant:" Este un gest unic pentru care care trebuie sa ai o stare anume care te incarca de enrgie. Trebuie sa invatam sa avem o stare de spirit mai buna" Jalnic. Un gest care ma face sa ma simt apasat dar fericit ca am reusit sa ma retrag cu grija din fata tavalugului neamului prost, a inculturii si a ofensivei mitocaniei din jur in timp ce Bleont e parte din ele. Aveam un semn de intrebare despre degradarea acestui fost actor dupa ce l-am vazut pe la televizor, in treacat, la emisiuni extrem de indoilenice. Dar nu ma asteptam ca andropauza degenrativa si precoce sa puna stapinire pe sexul batrinului Bleont atit de devreme. Nu-i bai sa o ai mica, dar sa te mai si lauzi cu asta e un semn de delir erotic inhibat care ar avea tratament cu oarece Viagra pentru inteligenta. Poate s-o inventa ceva inainte ca umbra acestui artist sa ne paraseasca de tot.

      Comentarii (2):

mie mi se pare a fi gestul unui om care a inceput sa piarda cate ceva din \"cutie\" si dupa parerea mea, ar trebui ajutor specializat si nu sa fie judecat.

Scopul scuza mijloacelele? Nu-ntrevad scopul si ce-i si mai ridicol ca nu-ntrevad energia pozitiva care ar genera din acest gest.Dac andropauza are asemena manifestari, ce ne putem astepta la senilitate?

Lasa un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu - nu se publica)

cod securitate Cod securitateAlte articole:

 1. Managerul Daniel si Catedrala ca simbol al trufiei
 2. Sex shop de partid
 3. Tichia de margaritar redivivus
 4. Scrisoare catre domnu' Soros
 5. Sa arda hotelurile !!
 6. O multime de prosti
 7. Onanisti din toate colturile internetului, uniti-va !!
 8. Draga Orange Romania...
 9. Berlinul nu a auzit de Bote
 10. Asa tara, asa candidiati...
 11. Declaratie in exclusivitate pentru site-ul meu
 12. Cum sa devi din actor bun politician prost
 13. Adelina Pestritu.Atit.
 14. Black Friday, mori, da' mori incet !
 15. Relansarea economica e sigura asa
 16. Trump, Trump, uber alles !!!
 17. Avertizare extrem de serioasa!!
 18. Prima zi de normalitate in Romania...
 19. Finantarea TVR
 20. Poveste homosexualului care a ales sa respire pe cur !!!

        Ultimele articole

        Ultimele comentarii