Adrian Furnicã

Gigi Becali deputat sau scrisoare catre mine insumi

Nu te enerva. Alegerile nu sint ceva personal. Nu conteaza cine iese. Va fi oricum mai rau ca acum. Nu se va opri hotia, mita, traficul de influenta,abuzul. Prostia alesilor in valoare absoluta va fi si mai mare pentru ca nu se vor alege bipezi mai destepti ci mult mai prosti. Cretinii care ii vor vota pe cistigatori isi vor da seama ca au fost prostiti din nou dar ca de data asta au votat cu mult mai multa convingere ca fac bine. De altfel in ultimii 22 de ani nimeni n-a votat in tara asta pentru ceva ci doar impotriva cuiva. Argumetul prostimii a fost mereu ca nu conteaza ca ne va merge prost doar sa nu mai fie astia. In felul acesta se dovedeste odata in plus ca votul nu conteaza decit ca sa aducem alti hoti in capul mesei. Nu-mi dau seama cu ce ii incalzeste pe idiotii care injura acum daca o sa fie tot morti de foame in continuare dar condusi de alti nemernici. Pesemne ca pe moment suduielile tin loc de praznic. Agiatorii de conjunctura, care fac atmosfera in tramvai si in piata isi panseaza golul din stomac trimitind la dracu in praznic guvernul si isi conving foamea viitoare ca nu va mai aparea daca stamipla va fi apasata cu sirg pe patratelul din buletinul de vot.
Asa ca nu te enerva !
Acum nu sint timpuri sa faci altceva decit sa supravietuiesti. Nu incerca sa faci bine la nivelul societatii pentru ca e populata de prea multi zombi cu drept de vot. Ajuta-l pe cel care e linga tine si numai dupa ce te-ai convins ca merita. Oricum in proportie de 99% te vei insela. Nu astepta recunostinta. Nu vei primi dar constiinta iti va fi mai linistita. Toti cei ajutai te vor vorbi de rau si te vor injura din invidie. Dar iti vor lua banii.
Pastreaza-ti prietenii aproape si fi selectiv, inchide cercul cit mai strins si nu lasa intrusii in interior. Ai prieteni putini si o multime de cunostinte. Nu uita ca prietenul la nevoie se cunoaste si se masoara dupa fapte nu dupa vorbe. Adu-ti aminte de….si de…Oameni pe care i-ai ajutat si i-ai impins de la spate, carora le-ai dat o piine de mincat si care ti-au infipt cutitul in spate imediat ce au putut ( va veni si vremea lor sa plateasca, Dumnezu nu lasa lucrurile niciodata asa)…
Nu incerca sa schimbi nimic. Nu vei putea. Societatea merge intr-o directie gresita cu atita viteza incit orice incercare de schimbare te va distruge, te va macina. Inertia conduce prostimea pe drumul cel mai usor.A invata e greu. Poti doar evada. In doua directii. Emigrind, in sus, sau inchizindu-te in tine, in jos. Daca alegi sa ramii aici si sa ignori ce este in jurul tau, va fi foarte greu pentru ca prostia si nesimtirea e agresiva si te va invada constant. Pe strada multimea de zombi injuratori va creste cu burta lipita de spate, se va hrani cu manele si cu Bianca Dragusanu bagindu-si in cap Acces Direct si Maruta. Daca cretinii vor intra in sevraj printr-o minune, adica o sa dea Pro-Tv ul in loc de “Stirile de la ora 5”pe Iosif Sava in reluare, se vor napusti fizic peste tine si iti vor pune din megafoane pe strazi pe Minune si pe Guta infratiti dintr-o masina condusa de Liviu Virciu iar la scoala la lecturi obligatorii vor baga, cu ajutorul ministerului invatatilor plagiatori, cartea Mihaelei Radulescu despre nimic si a Andreei Raicu despre tot. La Cultura, ministru va fi Tonciu iar la Interne, Sinziana. Si asta numai dupa ce Gigi va fi deputat. Adica de luni incolo….
Asa ca nu-ti ramine decit sa iubesti si sa speri. Admira-ti copilul, educa-l, pazeste-l de prosti, invata-l ca viata e grea. Ignora si invata sa treci pe linga microcefali cu demintate. Oricum nu o va baga nimeni in seama dar te vei simti bine.
Si daca te distreaza cumva votul, mergi si voteaza ca divertisment de duminica. Si fugi acasa pentru ca numai acolo esti stapinul telecomenzii. Da pe Mezzo sau pe Discovery, daca-l mai ai. Sau deschide o carte. Si roaga-te sa nu te inunde vecinul de sus…
P.S.
Si inca odata nu te enerva. Te vor injura niste dobitoci pentru ce ai scris mai sus. Nu coneaza. Prostia nu are antidot. E vesnica si din pacate activa.

      Comentarii (3):

Salve Furi, M-ar ajuta mult un rss sau un feedburner, mailchimp ceva ca lista de abonare. Mi-ar fi mai usor sa te citesc. Ce zici?

Da Adriane,ai perfecta dreptate,e frustrant in mod absolut,ce putem face,democratia e singurul sistem viabil pe care l avem dar vorba lui Tutea are un mare defect: n are criterii de selectie,decide majoritatea(o catastrofa in societatea romaneasca)!Toate cele bune de aici din Londra pentru tine si cei foarte putini asemeni tie.

cat de poate de adevarat si ca sa citez din mari clasici in viata cat se poate de BETON tot ce e scris mai sus

Lasa un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu - nu se publica)

cod securitate Cod securitateAlte articole:

 1. Cerere catre Dumnezeu...Pe cind asta si in Romania ?
 2. 53 ! Oare exista detergent pentru constiinte ?
 3. Un ceaun la fiert numit Romania
 4. Apararea inexistentei...
 5. Ia mai da-i Dracului pe toti !!
 6. Să jure şefii de sindicate din vămi!
 7. S-o împăiaţi pe Brigitte Bardot
 8. De ce imi urasc conducatorii ?
 9. Visind la parastase
 10. Helmis, intre The Dark side of the Moon si Wish you Were here...
 11. Viata intr-un bordel
 12. Cum să devii chior in ţara orbilor
 13. Dizolvarea parlamentului ar fi o solutie ?
 14. Aripa Isterica din PNL trebuie sa-si schimbe discursul
 15. Masina germana merge si apa daca vrea ea !!!
 16. O campanie cu miros de hazna
 17. Cazul Caroline Garcia ar trebui sa fie o lectie ?
 18. Mergi la vot ? Citeste cu atentie !!!
 19. De ce l-am votat pe Varujan Pambuccian
 20. Dati-mi inapoi Drumul Taberei

        Ultimele articole

        Ultimele comentarii