Adrian Furnicã

Bendeac e atit de urit incit am schimbat 5 televizoare pina acum

Din inertie mi-am aruncat ochii si prin Libertatea de azi si m-am cutremurat. Girofarul natiunii, cel care da prostimii circ ca pentru microcefali, asasinul bunului gust, omul pentru care s-a inventat ratarea ca actor, este citat cu nu stiu ce declaratii de pe blogul sau. Deschid pagina si simt nevoia sa scriu si eu citeva rinduri. Asa, in contrapartida ca sa nu ramina puitul fara replica. Zice el ca a vazut cit de mult este apreciata si cit de frumoasa este....Antonia. Trecind peste neglijenta mea de a nu sti cine e ciripitoarea( cica e cintareata) aud ca ar fi foarte frumoasa. Si cum lucrurile in viata trebuie sa aiba si o cale de mijloc, insemana ca pe cit de frumoasa e duduia pe atit de urit trebuie sa fie trompeta care o lauda ca sa pastram un echilibru in toate. Asa ca ce mi-am zis eu? Iata :
- Bendeac e atit de urit incit si gelul de dus se strimba de durere cind trebuie sa-l atinga.
-Huidi nu a vazut copacul pentru ca se gindea oripilat la cit de urit este Bendeac. A promis ca atita timp cit mai apare asta le televizor el nu se mai suie pe schiuri. Si-a vindut deja claparii.
-Toate femeile dintr-un restaurant au ramas frigide pe viata cind a intrat Bendeac sa ia masa. Noroc ca a plecat repede dupa cina ca altfel raminea frigid si tot personalul.Si barbatii au avut ceva probleme. De atunci a devenit Bendeac acest Bromoval al natiunii.
- O femeia i-a platit 10000 de euro lui Bendeac sa plece din tara ca sa fie sigura ca-si duce sarcina pina la capat. Era saraca la primul copil si nu dorea sa aiba complicatii nascind prematur din cauza ca-l vede pe girofar pe strada. Si asa, gindindu-se la el si semnindu-i cec-ul a avut imineneta de avort spontan. A scapat cu emetiral.
-Brad Pitt a introdus actiune de divort de Angelina Jolie aflind ca in timp ce aceasta frunzarea canalele de la televizor, si crezind ca e pe canalul Discovery la emisiunea despre mumiile egiptene , a zabovit pret de 4 secunde pe "In puii mei". Impacarea a fost posibila numai dupa ce Angelina a jurat ca nu se mai uita in viata ei la asa ceva si a scos din grila chiar si "Animal planet" ca prea se confundau personajele.
-Bendeac e atit de urit incit e prieten la catarama cu Mircea Badea.
-Dupa indelungi cautari cercetatorii au descoperit ca Mircea Solcanu pentru o suma echivalenta cu averea lui Biil Gates ar putea accepta o intilnire cu Bendeac.
-Bendeac e atit de urit incit Cabral evita sa-l vada ca nu cumva sa albeasca de frica.
-Bendeac e atit de urit incit nu se pune problema sa aiba copii. El poate fi angajat pe post de contraceptiv in China ca sa scada natalitatea. Pentru asta e de ajuns sa se dea la aia cite 5 minute de emisiune "In puii mei" pe zi, seara. Intr-un an, maxim doi, maternitatile din China devin inutile si fluxul de emigranti isi schimba sensul.De la noi la chinezi. Asta fara sa punem la socoteala sinuciderile tuturor telespectatorilor depresivi din Asia.
-Bendeac e urit ca o greva a gunoierilor. Cu cit tine mai mult , cu atit miroase in oras mai tare. Asa si el, cu cit il vedem mai mult cu atit mai des aruncam televizoarele la gunoi. Normal ar fi ca producatorii de televizoare sa isi doreasca sa apara cit mai des pentru ca rata de defecttare iremediabila a aparatelor e de 100% si avem totusi nevoie de televizoare noi. Problema esta ca fabricile producatoare vor intra in criza de materii prime pentru ca multi prosti se uita totusi la emisiunile lui fara sa-si dea seama de cauza defectiunilor aparute.


-Intrucit firma de cablu schimba de nevoie locul in grila al Antenei 1 si din greseala am nimerit peste "In puii mei" televizoarele mele, care au si ele mindria lor de aparate moderne si cu bun simt, au ales sa se sinucida. O sacer despagubiri de la Felix.

      Comentarii (1):

Cu cele zise, sa dam drumu unui minunat #uratulfacts pe Twitter :D

Lasa un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu - nu se publica)

cod securitate Cod securitateAlte articole:

 1. Mai ramine sa ardem vrajitoare la Universitate
 2. Prima zi de normalitate in Romania...
 3. Inca un pasaj inutil...
 4. Benzina pentru fraieri
 5. O multime de prosti
 6. Oana Zavoranu se simte cintareata
 7. Adelina Pestritu.Atit.
 8. Flacara violet
 9. Ce inseamna "cu finalizare?"
 10. De ce oare sintem atit de legati de bulgari ?
 11. Stadionul fantoma
 12. Cine pe cine a otravit ?
 13. Dan Tapalaga te urasc si pe tine !!
 14. Trump, Trump, uber alles !!!
 15. Stirile de rahat sint perene
 16. Cel mai plingacios dintre antrenori
 17. Antonia si gaura neagra a inteligentei
 18. Codul roz dauneaza portofelului
 19. Daca ar fi mute ?
 20. Black Friday sau impozitul pe lacomie

        Ultimele articole

        Ultimele comentarii